Creatieve ideeën komen tot leven

Bij Lande Family werken ruim 200 professionals met veel liefde aan toonaangevende en innoverende producten voor toekomstige woon- en werkomgevingen, de nautische markt, scheepvaart en de recreatiesector. Onze meubels maken we in onze eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Onze vakmensen op het gebied van houtbewerking, metaalbewerking, stofferen en inschuimen zijn trots op hun ambacht, vakmanschap en blijven zichzelf continu vernieuwen. Als geen ander weten wij wensen uit de markt te vertalen naar creatieve producten. Dat doen we in samenwerking met de beste nationale en internationale ontwerpers uit binnen- en buitenland.

 

Kenmerkend voor ons familiebedrijf is het sociale aspect. We communiceren op een sociale en no-nonsense manier en zo gaan we ook met elkaar om. We tonen interesse in elkaars sociaal leven en hebben respect voor elkaar. Met onze leer- en werkplekken en sociale projecten geven we bovendien iets terug aan de samenleving. Met plezier werken we op een resultaatgerichte manier aan duidelijk gestelde doelen. Met als streven een winstgevende organisatie met een uiterst tevreden klantengroep. 

 

We denken graag buiten de gebaande paden om verwachtingen te overtreffen. Alles voor een nog beter resultaat. Ambitieus en creatief als we zijn, denken we altijd in oplossingen en regelmatig vinden we die in onze zoektocht naar nieuwe wegen. Door onze jarenlange ervaring, investering in knowhow, de uitwisseling van kennis en productietechniek zijn we flexibel en is kwaliteit gewaarborgd.

 

Brabant verbindt, niet alleen steden met platteland maar ook traditie met innovatie en inzet met plezier. En vooral ook: mensen met elkaar. Het samen denken, durven en doen zit in het DNA van de Brabanders. Waarbij we bij Lande Family het lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren. Want juist dat leidt tot creativiteit en ongebruikelijke oplossingen. Met onze bourgondische inslag zorgen we voor een gemoedelijke sfeer en genieten graag van een lekker Brabants worstenbroodje, want daar houden we van!