Aantal uur: 24 tot 38 uur. Jij bepaalt zelf het aantal uren.
Vacature in Lanaken.

Je houdt van afwisseling en schrikt er niet voor terug om verschillende modellen aan te leren. Je hebt oog voor detail en handelt kwalitatief werk af. Motivatie en passie zijn belangrijker dan ervaring. Kandidaten zonder ervaring worden bij ons opgeleid, dus ook zonder specifieke opleiding of ervaring ben je bij ons van harte welkom.

Jouw profiel in een notendop:

Je bent secuur, precies en dus gemotiveerd om heel nauwkeurig te werken. Je vindt het prettig om zowel zelfstanding als in een team te werken. Ook ben je bereid om nieuwe dingen te leren. Kortom je hebt echt oog voor detail.

Jouw taken:

  • Stikken van meubelhoezen in stof en leer;
  • Controleren en correcties aanbrengen;
  • Correct en secuur omgaan en vastleggen van stikinstructies;
  • Je zorgt voor een opgeruimde nette werkplek.

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
  • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
     

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

https://www.landefamily.nl/public/media/videos/Over_ons_video.mp4

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Petra Jacobs (pjacobs@landefamily.be). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Petra contact opnemen via +32 (0)499 805 433

Medewerker verkoop binnendienst Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productie medewerker Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker Debiteuren

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Werkvoorbereider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer