Welkom op onze vestigingen in Schijndel, België, Duitsland en Turkije.


In onze vestigingen in Schijndel, België, Duitsland en Turkije produceren we alles precies zoals onze klanten het voor ogen hebben. Duurzaam, met de grootste zorg en een fijn oog voor detail. Met onvoorstelbaar veel afwerkingsmogelijkheden is onze collectie haast eindeloos.
 

Lees hieronder meer over onze activititeiten op onze vestigingen:

 

In Schijndel begint alles met de afdeling research & development. In samenwerking met nationale en internationale ontwerpers ontwikkelen we hier nieuwe modellen en maken we ze geschikt voor productie. Ook de benodigde apparatuur, zoals lasmallen, pasmallen en matrijzen, ontwikkelen we in eigen huis. Daarvoor maken we gebruik van ons machinepark van maar liefst 15.000 m². Zo kunnen we na de ontwerp- en ontwikkelfase snel, efficiënt en flexibel produceren.

 

Vestiging Schijndel - Nederland
T: +31(0)73 658 00 50
E: info@landefamily.nl

VESTIGING LANAKEN - BELGIË

Het stofferen van kwaliteitsmeubels is een kunst op zich. Vooral als het om de organische vormen van onze stoelen gaat. Alle wensen op het gebied van meubelstoffering voeren we in eigen huis uit. Dat doen we in onze vestiging is Lanaken: een professionele en moderne meubelstoffeerderij. In Lanaken werken meubelstoffering professionals dagelijks aan het stofferen van kwaliteitsmeubels voor Artifort, Lande, Pörtner en Zwaardvis.

 

Vestiging Lanaken - België
T: +32 89 73 97 00
E: info@landefamily.be

 

VESTIGING BURSA - TURKIJE

De corebusiness van onze vestiging in Bursa is de productie en toelevering van metalen en houten onderdelen voor onze meubels. Dat doen ze op onze metaalafdeling (2.000 m²) en houtbewerkings- en montageafdeling (2.000 m²) waar zij een up-to-date machinepark tot hun beschikking hebben.

 

Vestiging Bursa - Turkije
T: +90 (0) 224 482 45 84
E: info@landetr.com

VESTIGING SPENGE - DUITSLAND

In de efficiënte productiehal in het Duitse Spenge ontwikkelt en fabriceert Pörtner Seats stuurstoelen, stuurstoelonderstellen en tafelonderstellen voor de jachtbouw en beroepsscheepvaart. Ook maakt het merk speciale in hoogte verstelbare stoelen voor speelhallen en casino’s. Pörtner Seats vervaardigt en stoffeert de zitelementen en completeert de producten met een Zwaardvis-onderstel. De vakbekwame medewerkers, met ieder tientallen jaren ervaring in de high-end stoffeerderij zijn verantwoordelijk voor de productie. Van kleine en middelgrote series tot individuele bestellingen voor opdrachtgevers met hoge eisen en aandacht voor detail. Pörtner Seats biedt ook een reparatie- en onderdelenservice aan voor alle klanten.

 

Vestiging Spenge – Duitsland
T: +49 (0) 5225 – 400 98 62
E: info@poertner-seats.de