Partime, 20-24 uur.
Vacature in Schijndel.

In deze rol ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de volledige HR- en salarisadministratie van onze medewerkers. Je werkt nauw samen met de 2 HR officers van Lande Family bij de dagelijkse administratie en HR-vraagstukken. Voor onze medewerkers ben je het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen.

Jouw profiel in een notendop:

Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met een Personeelsmanagement systeem is een pré. Je bent iemand met oog voor detail en werkt heel accuraat. Je hebt goede analytische skills en een pro actieve werkhouding. Jouw computervaardigheden zijn goed ontwikkeld,  Excel kent geen geheimen voor jou. Ook jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is uitstekend. Je bent een teamplayer maar je kunt ook heel goed zelfstandig werken. Je kan goed met deadlines omgaan en je bent stressbestendig en flexibel. Je bent servicegericht en je wilt graag meewerken aan de verbetering van werkprocessen.

Je voelt je thuis in een familiebedrijf, met enthousiaste, loyale collega’s die elke dag weer de schouders eronder zetten!

Jouw taken:

 • Opstellen en beheren van arbeidsovereenkomsten.
 • Beheren van personeelsadministratie, personeelsdossiers: verzamelen en verwerken van alle voorkomende mutaties.
 • Het bijhouden van de tijdsregistratie en verlof- en verzuimadministratie.
 • Zorgen voor een correcte salariswerking. Tijdig doorvoeren van mutaties.
 • Je bent een vraagbaak voor medewerkers betreffende HR gerelateerde zaken.
 • Verzorgen van diversen rapportages vanuit HR en salarisadministratie.
 • Contact onderhouden met externe dienstverleners zoals pensioenfondsen, salarisverwerkers, uitzendbureaus en arbodiensten.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

https://www.landefamily.nl/public/media/videos/Over_ons_video.mp4

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels hgeijbels@landefamily.nl. Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je ook contact opnemen met Hanneke Geijbels hgeijbels@landefamily.nl.

Medewerker verkoop binnendienst Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productie medewerker Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Machinaal houtbewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker poedercoatafdeling

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer