Aantal uur: 38 uur. (1 thuiswerkdag)
Vacature in Schijndel.

Als marketing- en communicatie professional van het label Lande, sta je in je kracht bij het ontwikkelen van campagnes en (digitale) experiences. Door research en data te analyseren breng je relevante inzichten in kaart die je om weet te zetten in een overtuigend verhaal voor het label Lande waarin duidelijke keuzes worden gemaakt. Jij zorgt voor een heldere, creatieve briefing en met jouw hands-on mentaliteit ben je in staat om deze uit te werken, samen met je collega’s. Natuurlijk heb je kennis van de markt. Jij weet de doelgroep interieur professionals, projectmanagement en geselecteerde partners te bereiken voornamelijk in Nederland en België.

Jouw profiel in een notendop:

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting marketing, communicatie of journalistiek. Gedrevenheid, creativiteit en zelfstandigheid zijn competenties die bij jou passen. Tevens heb je een  uitstekend tekstgevoel, heb je plezier in het schrijven en bewerken van teksten. Je snapt het spel tussen strategie, creatie, media en technologie. Communicatief ben je een topper en richt je je altijd op de klant. Daarbij verlies je de kwaliteit niet uit het oog. Natuurlijk beheers je zowel de Nederlandse en Engelse taal. En heb je dan ook nog kennis van Adobe Programma’s zoals Photoshop en InDesign, dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Jouw taken:

 • Invulling geven aan succesvolle campagnes en communicatiemiddelen
 • Bewaken en uitvoeren van de merkidentiteit in communicatie en design
 • Content creëren voor de website, social media, brochures, collectieboeken en persberichten
 • Organiseren van evenementen en beurzen
 • Meten, analyseren en verbeteren van onze content en producten
 • Contact onderhoud met externe relatie

In je rol werk je samen met je collega’s van sales, marketing en studio voor o.a. het bedenken van succesvolle campagnes en evenementen, content creatie en beurspresentaties.

 

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

https://www.landefamily.nl/public/media/videos/Over_ons_video.mp4

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@landefamily.nl). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Medewerker verkoop binnendienst Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productie medewerker Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker Debiteuren

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Werkvoorbereider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer