Partime, 16-20 uur, 2 of 3 dagen in de week.
Vacature in Schijndel.

Ons Team Finance bestaat uit 5 personen, samen zorgen wij voor de totale financiële huishouding van de bedrijven van Lande Family. Teamwerk is onze kracht. Samen stropen wij elke dag weer onze mouwen op om te zorgen voor een juiste administratieve verwerking, intern maar ook voor onze klanten en leveranciers. Kom jij je steentje bijdragen?

Jouw profiel in een notendop:

Je bent nauwkeurig en je hebt graag alles onder controle. Daarom werk je gestructureerd, hou je overzicht en ben je proactief. Je neemt initiatief waar nodig en wacht niet af. Je kijkt waar je processen kunt verbeteren.  Van nature ben je positief ingesteld; je denkt in oplossingen. Je bent een teamplayer maar je voert zelfstandig je taken uit. Natuurlijk heb je ervaring met financiële administratieve processen. Aangezien wij internationaal actief zijn is beheersing van de Engelse taal van belang. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je voelt je thuis in een familiebedrijf, met enthousiaste, loyale collega’s die elke dag weer de schouders eronder zetten!

Jouw taken:

 • Verwerken en controleren van binnenkomende facturen en transacties.
 • Beheren van de crediteurenadministratie.
 • Een bijdrage leveren aan het digitaliseren en automatiseren van administratieve processen.
 • Betalingen en verwerken banktransacties.
 • Ondersteunen Financial Controller bij het uitvoeren van interne controles.
 • Overige administratieve werkzaamheden.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

https://www.landefamily.nl/public/media/videos/Over_ons_video.mp4

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels hgeijbels@landefamily.nl. Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je contact opnemen met Jeffrey van de Vondervoort via jvdvondervoort@landefamily.nl.

Medewerker verkoop binnendienst Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productie medewerker Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker poedercoatafdeling

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Werkvoorbereider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer