Aantal uur: 38 uur (thuiswerken mogelijk).
Vacature in Schijndel.

Je bent het aanspreekpunt voor onze partners wereldwijd voor onze merken Zwaardvis en Pörtner. Vragen over assortiment, prijzen, maatwerk, lopende orders en offertes, jij beantwoordt ze allemaal.

Jouw profiel in een notendop:

Met Zwaardvis en Pörtner beschikt Lande Marine over twee bekende merken, die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zwaardvis is als producent van onderstellen voor (stuur)stoelen voornamelijk actief in de maritieme sector en de caravan markt, Pörtner voor de casinomarkt en ook de maritieme sector. In het Lande Marine team werken 15 professionals. 

Je bent geïnteresseerd in techniek. Misschien heb je al ervaring met onze producten of ben je bekend in onze markt. Je praat in ieder geval makkelijk met techneuten, je hebt de rust, het geduld om goed naar deze klanten te luisteren. Je krijgt helder wat hun probleem, hun vraag is en helpt met een oplossing. Je legt dan ook makkelijk contact met mensen en een adviserende rol is jou op het lijf geschreven. Jouw communicatieve vaardigheden zijn top en je spreekt je talen: naast Nederlands, ook Engels en Duits. Je hebt al meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie maar je bent nu klaar voor een volgende stap waarin je je ondernemerschap kunt laten zien.

 

Jouw taken:

 • Samen met de teamleider van Lande Marine de strategie voor de merken Zwaardvis en Pörtner bepalen en uitwerken, gericht op continuïteit en uitbreiding.
 • Marktplan maken en structureel accountmanagement organiseren.
 • Relatiebeheer en accountmanagement van bestaande klanten en partners, in Nederland, Europa maar ook daarbuiten.
 • Marktbewerking: toekomstige klanten inspireren, enthousiast maken voor onze producten.
 • LandeMarine vertegenwoordigen op beurzen, in binnen- en buitenland.
 • Klantspecifieke offertes opstellen en zorgen voor opvolging hiervan.
 • Geplaatste orders de productie in begeleiden en deze opvolgen.

Voor meer info kijk op www.zwaardvis.com/nl

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

https://www.landefamily.nl/public/media/videos/Over_ons_video.mp4

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@landefamily.nl). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Medewerker verkoop binnendienst Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productie medewerker Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker Debiteuren

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Werkvoorbereider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer