Aantal uur: 16-20 uur.
Vacature in Schijndel.

In onze showroom presenteren wij met heel veel trots onze meubels. Op 1630 m2 staan onze designklassiekers maar ook onze nieuwste designs. Op deze plek helpen wij onze klanten met het kiezen van hun favoriete design, de juiste stof en afwerking.

Jouw profiel in een notendop:

Je bent gastvrij en representatief en hebt een passie voor meubels. Je legt makkelijk contact met mensen en een adviserende rol is je op het lijf geschreven. Je bent correct maar ook vlot in de omgang met mensen. Je bent een verkoper in hart en nieren. Ervaring met verkoop van meubels is een pré, echter met heel veel plezier maken wij je wegwijs in onze wereld van designmeubels. Het geeft je energie als klanten met een tevreden gevoel huiswaarts gaan en jij ze enthousiast hebt gemaakt voor onze merken.

Jouw taken:

Onze showroom is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en zaterdags van 10.00 – 15.00 uur. Deze openingstijden bepalen jouw werktijden, echter op donderdag en vrijdag is het ook mogelijk om jouw werktijd uit te breiden naar onze kantoortijden.

 • Advies geven aan klanten over onze meubels en uitleg geven over de mogelijkheden qua stof, kleur en afwerking van bijvoorbeeld het onderstel.
 • Je geeft advies over de mogelijkheid tot herstofferen van design klassiekers en maakt vervolgens ook offertes hiervoor.
 • Je voert administratieve handelingen uit zoals offertes opstellen, orders boeken en het onderhouden van de website/webshop.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de showroom en je denkt mee over de inrichting alsof het je eigen winkel is.
 • Je bent het gezicht van de showroom voor zowel onze klanten als je collega’s.
 • Telefonisch te woord staan van klanten: je beantwoordt hun vragen en nodigt ze uit voor een bezoek aan onze showroom.
 • Je bent aanwezig en begeleidt klanten tijdens events, zoals een Factory Sale.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende parttime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@landefamily.nl). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Metaalbewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Financieel medewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Montagemedewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Aanvoerder productie Lanaken

Vestiging Lanaken - België Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer