Aantal uur: 24 tot 38 uur. Jij bepaalt zelf het aantal uren.
Vacature in Lanaken.

Je bent contactpersoon tussen de verkoopbinnendienst en de service & garantie afdeling in het atelier. Vragen over herstoffering, service, garantie en het begeleiden van het ordertraject vallen allemaal onder jouw verantwoordelijkheid. Je biedt support aan onze vakmensen, met als doel: 100% klanttevredenheid.

Jouw profiel in een notendop:

Je bent communicatief sterk, gemotiveerd en je neemt graag initiatief. Je vind het prettig om zowel zelfstanding als in een team te werken. Je zoekt altijd naar een creatieve oplossing zodat we altijd de beste service bieden. Ook ben je bereid om nieuwe dingen te leren. Kortom je hebt echt oog voor onze klanten.

Jouw taken:

  • Je werkt gestructureerd;
  • Je bent communicatief;
  • Je bent ondernemend.

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
  • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
     

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Tom Peeters (tpeeters@landefamily.be). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Tom contact opnemen via +32 89739718 

Facilitair medewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker Service & Garantie

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productieleider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Meewerkend Voorman Houtafdeling (montage)

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Meewerkend Voorman Houtafdeling (machinale)

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer