Aantal uur: 34-38 uur (4,5 of 5 dagen in de week).
Vacature in Schijndel.

Als meewerkend voorman van de machinale houtafdeling ben je er verantwoordelijk voor dat het houten plaatmateriaal tijdig en volgens onze kwaliteitsnormen machinaal bewerkt wordt zodat het vervolgens op de montage houtafdeling gereed gemaakt kan worden voor onze klanten. Hiervoor stuur je jouw collega’s aan, zorg je dat de planning klopt en dat de machines blijven draaien.

Jouw profiel in een notendop:

Je neemt in een team graag het initiatief en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gedreven in je werk, je pakt aan en je pakt door. Als coach weet je het beste in je mensen naar boven te halen. Een positieve instelling heb je van nature: je denkt in mogelijkheden en je zoekt altijd naar oplossingen. Je bent een kei in organiseren en communiceren. Jouw planning, jouw werk zijn gestructureerd. Natuurlijk heb je affiniteit met de Hout- en Meubelbranche en heb je ervaring met machinale houtbewerking en/of CNC machines.

Jouw taken:

 • Een optimale capaciteitsplanning maken: inplannen van de werkzaamheden voor jouw team en erop toezien dat die planning wordt gehaald. De status van de orders uit jouw planning hou je up to date in ons ERP systeem.
 • Coaching van jouw team: je zorgt voor de juiste motivatie en ontwikkeling en haalt hierbij het beste in jouw mensen naar boven.
 • Bijhouden van de voorraden hout en van de overige artikelen die nodig zijn voor jouw afdeling. Binnengekomen goederen controleer je op kwaliteit en aantallen.
 • Kwaliteitsbewaking: je zorgt ervoor dat de juiste kwaliteit geleverd wordt door jouw team.            
 • Samen met je team zorg je voor een opgeruimde afdeling. Orde, netheid en veiligheid heeft jouw continue aandacht.
 • 70% van jouw tijd werk je mee met jouw team en lever je ook een directe bijdrage aan de productie.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@landefamily.nl). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Metaalbewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Financieel medewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Montagemedewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Aanvoerder productie Lanaken

Vestiging Lanaken - België Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer