Parttime 32 uur.
1 thuiswerkdag mogelijk.
Vacature in Schijndel.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant goed geholpen wordt en met een glimlach terugkijkt op de aankoop.

Jouw profiel in een notendop:

Natuurlijk heb je, net als wij een passie voor meubels. Je wilt dan ook dat al onze klanten met een glimlach terugkijken op hun aankoop. Je zet graag dat stapje extra om hen tevreden te stellen. Je bent een duizendpoot die aanpakt en samen met collega’s ervoor zorgt dat de klant geholpen wordt. Je hebt een talent voor plannen en organiseren, je werkt graag gestructureerd. Ondernemen zit in jouw bloed. Je ziet onze “service-afdeling” dan ook als jouw eigen “winkel” en je wilt dat die goed draait. Om deze rol goed te kunnen vervullen heb je een passende MBO opleiding gedaan.

Jouw taken:

 • De vragen betreffende service of garantie die, voornamelijk per email binnenkomen, beoordelen en beantwoorden.
 • Deze orders invoeren in ons ERP systeem (Axapta) en vervolgens de benodigde acties uitzetten richting andere afdelingen binnen het bedrijf. Orders blijven volgen en indien nodig actie ondernemen.  Klant op de hoogte houden van status van order.
 • Als order gereed is, in overleg met planner de klant informeren.
 • Zorgen voor een goede administratieve verwerking in Axapta, zodat (indien nodig) factuur naar klant kan worden verstuurd.
 • Maandrapportage maken over aantal service  en garantie meldingen.
 • Ondersteunen van het salesteam met het invoeren van orders.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@landefamily.nl). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Facilitair medewerker

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker Service & Garantie

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productieleider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Meewerkend Voorman Houtafdeling (montage)

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Meewerkend Voorman Houtafdeling (machinale)

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer