Aantal uur: 24 tot 38 uur. Jij bepaalt zelf het aantal uren.
Vacature in Lanaken.

Na het volgen van een interne opleiding ga je zelfstandig aan het werk. Motivatie en passie zijn belangrijker dan ervaring. Kandidaten zonder ervaring worden bij ons opgeleid, dus ook zonder specifieke opleiding of ervaring ben je bij ons van harte welkom.

Jouw profiel in een notendop:

Je bent gemotiveerd en kunt nauwkeurig werken. Je vind het prettig om zowel zelfstanding als in een team te werken. Ook ben je bereid om nieuwe dingen te leren. Kortom je bent een echte aanpakker.

Jouw taken:

  • Je verlijmt diversen materialen voor de schuim samenstelling van onze meubels;
  • Je zorgt voor een kwalitatieve basis voor onze design meubels.

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
  • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
     

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Tom Peeters (tpeeters@lande.group). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Peter contact opnemen via +32 89739718 

 

Inkoper

Vestiging Schijndel - Nederland

Tekorten in de toeleveringsketens, historisch lange levertijden. Veel vraag en weinig aanbod, materiaalprijzen stijgen en marges komen onder druk te staan. Het is een uitdagende situatie, maar als ambitieuze inkoper zie jij dit juist als een kans om je meerwaarde voor het bedrijf te laten zien. Ben je een strategisch denker, maar ook een doener? Heb je ervaring als inkoper bij een productie of technisch bedrijf kom dan werken bij ons familiebedrijf.

Solliciteer

Brandmanager

Vestiging Schijndel - Nederland

Voor het label Lande zijn we op zoek naar een brandmanager met drie tot vijf jaar ervaring. Als brandmanager ben jij verantwoordelijk voor het versterken van de merkidentiteit en het vergroten van de naamsbekendheid. Als meubelmerk ontwerpt en produceert Lande designmeubilair voor moderne werkomgevingen/kantoorruimtes. Projectinrichting die de creativiteit, inspiratie en productiviteit prikkelt en waar welzijn en beleving centraal staan.

Solliciteer

All-round medewerker R&D

Vestiging Schijndel - Nederland

Als allround medewerker/medewerkster R&D maak je deel uit van een 15-koppig R&D-team met als thuisbasis Schijndel. Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe topdesign producten, vanaf de prototype-fase tot het eindproduct.

Solliciteer

Meewerkend voorman poedercoating

Vestiging Schijndel - Nederland

Op onze poedercoat afdeling in Schijndel worden onderdelen van onze meubels voorzien van een kleur (poedercoat). Samen met je team zorg je ervoor dat de onderdelen op tijd en volgens onze kwaliteitsnormen worden behandeld. Daarbij probeer je het beste uit je teamleden te halen en zorg je voor een goede sfeer. Je plant de werkzaamheden voor jouw afdeling en je stemt je personele bezetting hierop af. Je steekt ook graag je handen uit de mouwen en werkt zelf in de productie mee.

Solliciteer

Productieleider

Vestiging Schijndel - Nederland

Onze productie staat nooit stil. Dagelijks worden er over de hele wereld vele design en maatwerk meubels uitgeleverd. Ja, we steken onze ambitie als team niet onder “stoelen of banken”, en daar hebben we jou bij nodig. Word jij de nieuwe productieleider voor onze productie-unit in Schijndel? Ben jij die coach die het beste uit zijn mensen naar boven kan halen? Die samen met zijn mensen streeft naar leverbetrouwbaarheid en efficiency?

Solliciteer