Aantal uur: 20-24 uur (3 dagen in de week).
Vacature in Schijndel.

Het team engineering  bestaat uit 6 personen. In deze rol werk je voornamelijk samen met de aanvoerder van dit team. Elke dag zorgen jullie voor het inregelen en inrichten van de informatiesystemen. Met de gegevens die je krijgt van de verschillende teams maak je stuklijsten voor nieuw ontworpen producten. Het is jouw taak om de verkooporders die door jouw collega’s van sales zijn ingevoerd zo goed mogelijk door te voeren in het ERP-systeem. Word jij de nieuwe speler in dit team?

Jouw profiel in een notendop:

Jij bent iemand die houdt van structuur, je hebt je werk graag goed op orde. Je bent gewend om te werken volgens een bepaald proces. Procesmatig werken vind je prettig, het draagt bij aan jouw prestaties en werkplezier. Je werkt graag in een team, maar pakt je taken zelfstandig op. Je neemt dan ook zelf initiatief als het werk hierom vraagt. Loop je tegen problemen aan, krijg je vragen van je collega’s:  je probeert altijd naar een oplossing te zoeken zodat het ERP systeem zo goed mogelijk functioneert. Je voelt je thuis in een technisch of productiebedrijf.

Jouw taken:

  • Je zorgt dat de orders uit ons verkoopsysteem zo goed mogelijk doorgevoerd worden in het ERP systeem.
  • Je bouwt stuklijsten in het ERP systeem.
  • Je onderhoudt stamgegevens in het ERP systeem
  • In overleg met de aanvoerder productie zorg jij voor digitale vastlegging van werk- en kwaliteitsinstructies voor de productie van onze meubels.

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
  • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
     

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

https://www.landefamily.nl/public/media/videos/Over_ons_video.mp4

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@landefamily.nl). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Medewerker verkoop binnendienst Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productie medewerker Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker Debiteuren

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Werkvoorbereider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer