Terug naar overzicht

Zondag 2 oktober 2022 open dag bij Artifort Lanaken van 10.00 uur tot 17.00 uur

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2022 doen we ook mee aan de Voka Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je hoeft je niet aan te melden, je bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

 

Een dag vol activiteiten

Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete Artifort producten gemaakt worden en hoe we te werk gaan. Voor ons is het dan weer dé gelegenheid om met trots ons ambacht te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met onze productie van designmeubels.

Van 10.00 tot 17.00 leiden we je rond in ons atelier, laat je verrassen door ons innovatieve vakmanschap maar zeker ook door onze leuke activiteiten tijdens de open dag. Als familiebedrijf is dit vanzelfsprekend bij ons een echte familieaangelegenheid. Zo organiseren we onder andere leuke knutselactiviteiten voor de kinderen en verloten we een Lilla 2.0 dus kom langs en maak kans op dit mooie designmeubel.

 

Kleurwedstrijd

Tijdens de Maasrun en op de open dag worden er kleurplaten uitgedeeld als onderdeel van een kleurwedstrijd. Je kan je kleurplaat inleveren tot en met maandag 31 oktober. We zullen in de week van 1 november de winnaars bekend maken via social media en op deze pagina. De mooiste inzending wint 4 kaartjes voor Plopsaland indoor Hasselt. Mail een foto van je kleurplaat naar info@landefamily.nl of stuur hem op naar Artifort T.a.v. Tom Peeters, Industrieweg 120, 3620 Lanaken, België. Vermeld je naam, leeftijd en contactgevens zodat we contact met je kunnen opnemen als je gewonnen hebt!

 

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vakmensen! Het succes van onze kwalitatief hoogwaardige meubels is gebaseerd op het vakmanschap, passie en welzijn van onze mensen. Kom jij design tot leven brengen? Bekijk dan onze vacatures en reageer.