Aantal uur: 30 tot 38 uur. Jij bepaalt zelf het aantal uren.
Vacature in Schijndel.

Als brandmanager van het label Lande ben je verantwoordelijk voor het versterken van de merkidentiteit en het vergroten van de naamsbekendheid. Je bouwt mee aan de visuele en verbale identiteit van het label Lande.

Jouw profiel in een notendop:

Je anticipeert op toekomstige trends van werkomgevingen. Je bent een nuchtere denker met gevoel voor creatieve processen. Je hebt kennis van de markt en passie voor design. Ook kom je snel ter zake en verliest jezelf niet in een overvloed aan slides. Heb je al enkele boeiende jaren ervaring met het bouwen van een merk? Dan is deze job perfect voor jou.

Jouw taken:

  • Versterken van de merkidentiteit van het merk Lande;
  • Het vergroten van de naamsbekendheid van het merk Lande;
  • Je vertaalt je kennis van de markt in een pakkende marketing en communicatie strategie;
  • Je bouwt mee aan de visuele en verbale identiteit van het merk Lande.
 

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
  • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
     

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@lande.family). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Inkoper

Vestiging Schijndel - Nederland

Tekorten in de toeleveringsketens, historisch lange levertijden. Veel vraag en weinig aanbod, materiaalprijzen stijgen en marges komen onder druk te staan. Het is een uitdagende situatie, maar als ambitieuze inkoper zie jij dit juist als een kans om je meerwaarde voor het bedrijf te laten zien. Ben je een strategisch denker, maar ook een doener? Heb je ervaring als inkoper bij een productie of technisch bedrijf kom dan werken bij ons familiebedrijf.

Solliciteer

Brandmanager

Vestiging Schijndel - Nederland

Voor het label Lande zijn we op zoek naar een brandmanager met drie tot vijf jaar ervaring. Als brandmanager ben jij verantwoordelijk voor het versterken van de merkidentiteit en het vergroten van de naamsbekendheid. Als meubelmerk ontwerpt en produceert Lande designmeubilair voor moderne werkomgevingen/kantoorruimtes. Projectinrichting die de creativiteit, inspiratie en productiviteit prikkelt en waar welzijn en beleving centraal staan.

Solliciteer

All-round medewerker R&D

Vestiging Schijndel - Nederland

Als allround medewerker/medewerkster R&D maak je deel uit van een 15-koppig R&D-team met als thuisbasis Schijndel. Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe topdesign producten, vanaf de prototype-fase tot het eindproduct.

Solliciteer

Meewerkend voorman poedercoating

Vestiging Schijndel - Nederland

Op onze poedercoat afdeling in Schijndel worden onderdelen van onze meubels voorzien van een kleur (poedercoat). Samen met je team zorg je ervoor dat de onderdelen op tijd en volgens onze kwaliteitsnormen worden behandeld. Daarbij probeer je het beste uit je teamleden te halen en zorg je voor een goede sfeer. Je plant de werkzaamheden voor jouw afdeling en je stemt je personele bezetting hierop af. Je steekt ook graag je handen uit de mouwen en werkt zelf in de productie mee.

Solliciteer

Productieleider

Vestiging Schijndel - Nederland

Onze productie staat nooit stil. Dagelijks worden er over de hele wereld vele design en maatwerk meubels uitgeleverd. Ja, we steken onze ambitie als team niet onder “stoelen of banken”, en daar hebben we jou bij nodig. Word jij de nieuwe productieleider voor onze productie-unit in Schijndel? Ben jij die coach die het beste uit zijn mensen naar boven kan halen? Die samen met zijn mensen streeft naar leverbetrouwbaarheid en efficiency?

Solliciteer