Aantal uur: 32-38 uur (4 of 5 dagen in de week).
Vacature in Schijndel.

Dit is een perfecte baan voor “vroege vogels” die van aanpakken weten. Het fijn vinden om elke dag op pad te zijn en onze klanten graag blij maken met hun nieuwe meubels.

Jouw profiel in een notendop:

Je bent een aanpakker, je wacht niet af maar ziet wat er moet gebeuren en daarbij ben je ook nog handig. Je bent gemotiveerd en enthousiast om elke dag onderweg te zijn. Je bent klantvriendelijk en je vindt het belangrijk dat de klant tevreden is over de bezorging. Natuurlijk ben je lichamelijk fit want het bezorgen van onze meubels is fysiek werk. Je woont in de buurt van Schijndel, wat dat is dagelijks het startpunt van de route. Het is een voordeel als je ook in bezit bent van Rijbewijs B, want dan kun je in de nabije toekomst ook achter het stuur. Je bent bij voorkeur 5 dagen in de week beschikbaar en spreekt de Nederlandse taal.

Jouw taken:

 • Bezorgen van meubels bij woonwinkels, onze dealers in de woonmarkt.
 • Bezorgen van meubels bij particulieren. Meubels worden uitgepakt en bij klant op gewenste plek gezet.
 • Inhuizen van meubels/maatwerkprojecten bij bedrijven en instellingen. Meubels op juiste plaats zetten en indien noodzakelijk ter plekke montagewerkzaamheden verrichten.
 • Elke dag met chauffeur route voorbereiden: bus laden, zorgen voor juiste administratie/papieren en je helpt chauffeur met de navigatie onderweg.
 • Ondersteunen van logistiek medewerker op locatie in Schijndel.
 • Assisteren op montageafdeling: monteren of inpakken van meubels.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevend familiebedrijf;
 • Een open en gedreven organisatie waar aandacht is voor jouw werkgeluk en wellbeing;
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling conform CAO.
   

Het vooruitstrevende familiebedrijf met gedreven makers van tijdloze meubels op maat

Lande Family is een innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

Meer dan 170 professionals en specialisten werken vanuit onze vestigingen in Schijndel (Nederland), Lanaken (België) en Bursa (Turkije) met veel liefde aan toonaangevende en innovatieve designmeubelen, meubelconcepten en maatwerk. Vanuit ons hoofdkantoor te Schijndel worden ontwikkeling, productie, verkoop, marketing en internationale distributie gecoördineerd.

Samen werken we met ontzettend veel toewijding aan de totstandkoming van toonaangevende en innoverende design meubels. Samen staan we voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en continuïteit. Als familie. Sociaal, met onderling vertrouwen, verbonden en betrokken. Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf. Lande Family.

https://www.landefamily.nl/public/media/videos/Over_ons_video.mp4

Solliciteer nu

Reageer vandaag nog

Klinkt deze functie als een mooie uitdaging? Stuur dan jouw motivatiebrief of -video en cv naar Hanneke Geijbels (hgeijbels@landefamily.nl). Voor eventuele inhoudelijke vragen, mag je met Hanneke contact opnemen via +31 (0)73 6580035

Medewerker verkoop binnendienst Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Accountmanager Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Productie medewerker Lande Marine

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Medewerker Debiteuren

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer

Werkvoorbereider

Vestiging Schijndel - Nederland Solliciteer